Chat with us

OPOZORILO: Zaradi povečane prodaje so dnevna naročila omejena. Danes, ​DATE ​še imamo izdelek NA ZALOGI in ga pošljemo v roku 24-ih ur. Pohiti in naroči TAKOJ!

Prični govoriti tuj jezik v 14-ih dneh ali pa ti vrnemo denar - ZAJAMČENO*

"100-% zajamčeni rezultati"

"To je edina metoda, ki mi je omogočila osvojiti osnove tujega jezika v le malo več kot 2 tednih."*

*Prikazani rezultati so individualni in se od osebe do osebe razlikujejo. Avtor ne jamči istih rezultatov.

​Damjan Lesjak
​Naučil sem se osnov nemškega jezika v samo 14 dneh*

Pozdrav,

Ime mi je Simon Smole in s Franzom Reimannom imava čast Sloveniji predstaviti 2-tedensko formulo avtomatičnega učenja tujih jezikov. Zelo sem navdušen, saj je Franzova metoda v lingvistiki prava revolucija.

Že več kot 17 let vodim svojo šolo tujih jezikov, kjer sem pomagal več kot 2000 ljudem, da se naučijo jezikov, vključno z angleščino, nemščino, japonščino in švedščino.

Moja večletna praksa me je naučila eno stvar. Za hitro učenje jezika je potrebno nekaj veliko bolj učinkovitega od običajnih metod.

Res je: če se hočemo začeti sporazumevati v tujem jeziku, ni dovolj mehansko pomnjenje besed. Ni dovolj uporabljati strokovne učbenike in gledati filme v tujem jeziku. Potrebuješ nekaj močnejšega - pravi aktivator centra za pomnjenje, ki bo zagorovil hitro in obširno učenje jezika.

Preizkusil sem mnogo različnih metod, ampak le ena omogoča, da dnevno osvojiš 200 novih besed na tako hiter način.*

Iskreno, javile so se mi osebe, ki so se naučile kar 500 besed v prvih 48 urah.* Mnoge od njih so začele tekoče uporabljati nov jezik po enem tednu.*

Osebam, ki so se leta borili s psihološko blokado, zaradi katere niso mogli govoriti tujega jezika, je le Franzova metoda uspela odstraniti emocionalne blokade in pomanjkanje volje.*

Zahvaljujoč formuli avtomatskega učenja jezika lahko enostavno:

Formula, o kateri pišem, deluje v 3 fazah:

Odstrani pomanjkanje motivacije za učenje*

Nikoli, ampak zares nikoli se ne boš naučil tujega jezika, če nimaš potrebne motivacije. Pomanjkanje volje zlomi vsakega, prej ali slej. Ta metoda odstrani pomanjkanje motivacije. Vsak dan boš opazil napredek v učenju in imel boš veliko večjo željo za naslednji kup vaj. Radost spoznavanja novega jezika bo seveda rasla in odganjala pomanjkanje motivacije.

Stimulira možgane in spomin do 5-krat*

Po nekaj dneh bo aktivnost možganov pričela rasti in proces pomnjenja se bo pospešil. Tako vsak dan do približno četrtega dne. Ta visoka stopnja stimulacije možganov in učinkovitega pomnjenja se bo stabilizirala in bo 5 krat večja kot pa sedaj.*

Avtomatično pospeši učenje tujega jezika*

Od trenutka, ko se pričneš učiti z metodo Franza Reimanna, boš avtomatično osvajal tuje jezike.* Ne bo ti treba misliti na to brez prestanka. Naloge dosežejo delovanje obeh možganskih polobel in, na ta način, učenje s to metodo ustvarja 15 krat več nevronskih povezav kot pa med učenjem na običajen način. Zahvaljujoč temu se boš hitreje in bolje spomnil besed. Na koncu jih boš tekoče uporabljal v ustni in pisni obliki in verjetno boš pozabil, da je bilo za njihovo poznavanje potrebno učenje.

Razlog za super učinkovito metodo avtomatičnega učenja so do najmanjših podrobnosti razdelane lekcije, ki so razumljive vsem. To so posebne lekcije za učenje nemščine, ki se ne morejo najti nikjer drugje. Vsaka lekcija vsebuje prikaz novih besed s primerom rabe.

Med pregledovnjem lekcij so možgani primorani povezati besede z vsakim od zgoraj navedenih elementov. Namesto ustvarjanja dveh povezav "zapis besede v slovenščini - zapis besede v tujem jeziku", ki nastaneta pri običajnem učenju seznama besed, pri učenju s temi lekcijami, možgani ustvarijo 5 takih povezav.

Predstavljaj si torej, da je v tvojih možganih vzpostavljena močna, konstantna mreža, ki vsebuje določeni pojem. Zato si lahko hitro zapomniš nove besede. Poleg tega se taka mreža težko uniči, tako da je naraven proces pozabljanja 5-krat počasnejši.

Že prvi dan ti knjiga s pomočjo posebno pripravljenih lekcij omogoča obvladati 200 novih besed.* Njihova redna uporaba ti bo, v 2 tednih, omogočila tekoče sporazumevanje.*

Sistem, o katerem govorim in se je izkazal kot 5 krat bolj učinkovit od običajnih metod učenja jezikov, je knjiga z imenom Lernelingu.

Njena uporaba:

Je enostavna

Ni se potrebno mehansko učiti besed in uporabljati strokovnih učbenikov, to ni potrebno, da bi se dosegla tvoje pomnjenje in koncentracija. Vse, kar moraš narediti je, da 2 krat na dan pregledaš lekcije. Enkrat zjutraj in drugič zvečer - potem se boš lahko tekoče sporazumeval v tujem jeziku.

Naravno izboljša delovanje možganov

Strateško pripravljene lekcije ne samo lajšajo učenje nemščine, ampak tudi, na osnovi narvnih mehnizmov pomnjenja in povezovanja, povečajo koncentracijo in sposobnost možganov.

Deluje takoj

Dovolj je 1 dan, da osvojiš kar 200 novih besed in izrazov in opaziš večjo svobodo uporabe tujega jezika.* Z rednim učenjem lekcij iz Lernelingu knjige boš hitro osvojil nemščino in s tujci se boš lahko sporazumeval brez kakršnihkoli težav.*

To je verjetno najbolj učinkovita metoda učenja tujih jezikov vseh časov. Poleg tega jo je preverila skupina lingvistov in testirana je bila na meni in na mnogih drugih osebah, kot je Tanja iz Slovenije.

"Hitri rezultati"

"Čeprav sem se maksimalno trudila, se nikakor nisem mogla naučiti nemščine. Znala sem samo pozdraviti in naročiti kavo ali kaj za pojesti. Nič drugega nisem znala povedati. No, s to metodo pa je povsem drugačna zgodba. V zelo kratkem času mi je uspelo osvojiti osnove. Sedaj se brez težav sporazumevam v nemškem jeziku."*

*Prikazani rezultati so individualni in se od osebe do osebe razlikujejo. Avtor ne jamči istih rezultatov.

Tanja Stražišar
Učenje jezikov še nikoli ni bilo lažje*

Zdi se mi, da ta metoda, kot tudi vse ostale, celo veliko dražje, niso upsešne pri vseh. Majhen odstotek ljudi ne utrjuje redno svojega napredka in ta metoda ni zanje.

Franz Reimann je tako zadovoljen s knjigo Lernelingu, da daje naslednjo garancijo:

Garancija za povračilo denarja

Če v 2 tednih ne osvojiš gradiva enoletnega tečaja jezika, ali iz kateregakoli drugega razloga smatraš, da te metoda ni zadovoljila - samo piši uporabniški podpori. Podjetje ti bo vrnilo celoten znesek nakupa, mirno in brez vprašanj.

- To je moja osebna garancija!

Kako prihraniti pri naročilu Lernelingu knjige?

Visoka učinkovitost formule učenja jezika s specializiranimi lekcijami Lernelingu knjige je rezultat dolgih let strokovnega proučevanja na področju procesov pomnjenja. Formula je osnovana na odlični metodi gradnje trajnih mrež asociacij in omogoča pomnjenje novih besed tudi do 5 krat bolje in bolj trajno. Zato ne more biti cenejša.

Franz Reimann pa se je tudi odločil dati popust za prve obiskovalce strani. Če se odločiš za naročilo, dobiš 50 % popusta.

Z enkratnim popustom je cena Lernelingu knjige za učenje vseh stopenj nemškega jezika za polovico nižja

79.98 €
39.99 €

Kasneje se bo ta cena povišala.

OPOZORILO

Za naročilo Lernelingu knjige sledi navodila v nadaljevanju.

Klini na "Prični z učenjem" in izpolni naročilnico na naslednji strani. Knjiga po hitro pri tebi. Potem jo oceni. Če zadovoljstvo ne bo 100%-no, preprosto dobiš denar nazaj - brez vprašanj.

Čeprav sem prepričan, da bodo vsi več kot zadovoljni. Če sem iskren, navdušeni bodo. Mislim, da se boš naučil jezika hitreje in lažje kot si sploh lahko želiš.

Srečno,
Dušan Kolar

Lernelingu knjiga za učenje nemščine
​Zasnovana na 100%-no naravnih mentalnih procesih

7̶9̶.̶9̶8 €
39.99 €

Naroči danes, prihrani 50% in prejmi garancijo zadovoljstva.
Jutri ta ponudba ne bo več veljavna.

Nekaj komentarjev naših kupcev:

Primerno za vse starosti!

Družina Oblak

(11 hours ago)

Moj mož je že dve leti v Nemčiji in z otroki se mu nameravamo kmalu pridružiti! Moram reči, da je ta metoda odlična tako za otroke kot za odrasle. Z lahkoto smo osvojili nemščino v samo 2 tednih.* Komaj čakamo, da gremo v Nemčijo in preizkusimo svoje znanje.


Lidija Ban

© 2018 Microsoft Terms Privacy & cookies Developers English

*Prikazani rezultati so individualni in se od osebe do osebe razlikujejo. Avtor ne jamči istih rezultatov.

Najlažji način za učenje nemščine!

S spoštovanjem, Irena Habek

Vedno sem si želela obiskati Oktoberfest, ampak me je bilo strah, da se ne bi mogla znajti v vsej tisti gneči brez znanja jezika. Lernelingu mi je pomagal premagati ta strah. Osvojila sem jezik in letošnje leto je moje. Prihajam!


Hvala Lernelingu, Mojca Pavček
*Prikazani rezultati so individualni in se od osebe do osebe razlikujejo. Avtor ne jamči istih rezultatov.

Super rešitev za vse, ki nimajo časa

Jure Bitenc

Veliko delam in nikoli nisem imel dovolj časa, da bi se posvetil učenju jezika, tečaji pa zelo dolgo trajajo. Soproga mi je kupila knjigo Lernelingu. Vedela je, kako zelo se želim naučiti nemško. Zelo sem ji hvaležen. Zahvaljujoč njej in knjigi Lernelingu mi je uspelo osvojiti nemški jezik v zelo kratkem času.


Andrej Bizjak
*Prikazani rezultati so individualni in se od osebe do osebe razlikujejo. Avtor ne jamči istih rezultatov.
*Prikazani rezultati so individualni in se od osebe do osebe razlikujejo. Avtor ne jamči istih rezultatov.
156 comments Add a comment
 • Jaka Rogelj · Top Commenter
  Naročil sem knjigo v želji, da se končno naučim jezika in odpotujem v svoje ljubo mesto, Berlin. Čeprav sem na začetku dvomil o njeni učinkovitosti, se je po dveh tednih vse spremenilo :)
  Reply · 17 · Like · DATE
  • Martina Hribar
   Mislila sem, da se ne bom nikoli naučila nemščine, ampak to se je končno zgodilo
   Reply · 1 · Like · DATE
  • Darjan Pavlin
   Nikakor mi ni jasno, kako se mi je uspelo naučiti nemščino v 14 dneh, v 4 letih v šoli pa se nisem mogel ničesar naučiti
   Reply · 3 · Like · DATE
  • Milan Brezovar
   Všeč mi je!
   Reply · 4 · Like · DATE
 • Marko Pivk
  Tudi jaz bi se rad naučil nemščine :)
  Reply · 2 · Like · DATE
 • Jana Kralj
  Delovalo mi je zanimivo in sem kupila, verjemite mi, ni mi žal :)))
  Reply · 7 · Like · DATE
 • Majda Medved
  Ponosna sem nase, da se mi je pri 45-ih uspelo naučiti nemščine brez kakršnihkoli težav
  Reply · 3 · Like · DATE
 • Grubar Janja
  Deluje zanimivo, rada bi probala
  Reply · 1 · Like · DATE
 • Ivo Horvat
  Hmm kako je to mogoče, v čem je past
  Reply · 4 · Like · DATE
 • Smrekar Brane
  Jaz tudi nisem prepričan, ampak vidiš, da je mnogim uspelo
  Reply · 1 · Like · DATE
 • Matej Bitenc
  Ne morem brez tečaja, čeprav mi tole deluje prav privlačno
  Reply · 5 · Like · DATE
 • Damjana Tomc
  Ah, pozabi na tečaje, naroči Lernelingu, ne bo ti žal
  Reply · 2 · Like · DATE
 • Irena Resnik
  Nisem videla ničesar bolj učinkovitega
  Reply · 2 · Like · DATE
 • Sandra Ravnikar
  Zelo zanimivo, čakam na plačo in potem takoj naročim
  Reply · 2 · Like · DATE
 • Jan Vehovar
  Jaz sem zahvaljujoč tej knjigi pristal na Dunaju, vi pa še naprej dvomite ...
  Reply · 2 · Like · DATE
View 572 more
Facebook plugin

Lernelingu knjiga je zanimiv in enostaven način učenja nemščine. Jamči uspeh vsem starostnim skupinam in osvojitev gradiva enoletnega tečaja v samo 14-ih dneh.* Preprosta je za uporabo in hitro daje rezultate.

1.

Imaš težave z učenjem tujih jezikov? Bi rad popravil slabo oceno, dobil boljšo službo ali pa se samo bolje znašel na počitnicah? Obstaja rešitev za vse, ki bi se radi naučili nemščine - Lernelingu knjiga.

2.

Lernelingu knjiga ti bo na zanimiv način omogočila, da si zapomniš tudi do 200 novih besed na dan.* Ne zahteva nakupa dodatnih učbenikov, inštrukcij ali več mesečnih tečajev.

3.

Vse, kar moraš storiti je to, da zjutraj in zvečer pregledaš lekcije, ki so na programu za tisti dan. In to je vse. Izboljšale ti bodo spomin in dosegle do 5 krat hitrejše pomnjenje.* Ta metoda učenja ti jamči osvojitev nemškega jezika v samo 14-ih dneh!*

4.

Po dveh tednih boš uporabljal jezik na srednji stopnji, brez težav ali blokad.* Sproščeno se boš lahko spustil v pogovor s katerim koli tujcem.

Več kot 4000 zadovoljnih kupcev v Sloveniji v lanskem letu!

Preveri, ali se lahko naučiš nemščine s pomočjo Lernelingu knjige:

Koliko tujih jezikov govoriš?

FAQ - Pogosta vprašanja:
Kako se uporablja Lernelingu?
Lernelingu knjiga je sestavljen iz posebno in podrobno razdelanih lekcij za učenje, ki so razdeljene v kategorije. Vsebujejo besede in fraze, ki jih boš z lahkoto vpijal, saj ta metoda vzpodbuja možgane in pomnjenje. Naučil se boš osnovnih pojmov povezanih z vsakodnevnim življenjem, službo, domom, zdravjem, hrano, družino, potovanji, posli, denarjem, tehnologijo, umetnostjo, mediji, naravo in vremenom. Vse, kar je potrebno je, da zjutraj in zvečer pregledaš lekcije. Naroči Lernelingu danes in se v samo 14-ih dneh nauči nemščine!*
Kako se lahko začnem učiti?
Da bi pričel z učenjem, je potreben samo en klik in naročilo se izvrši. Hitro boš prejel knjigo in se takoj lahko pričneš učiti. Osvoji nemščino v 14-ih dneh s pomočjo Lernelingu knjige!*
Kdaj se lahko opazijo prvi rezultati uporabe Lernelingu knjige?
Lernelingu knjiga je najlažji in najbolj zanimiv način učenja nemščine. Že prvi dan se boš uspešno naučil do 200 novih nemških besed. Po nekaj dneh se boš lahko sporazumeval na osnovni ravni, že po 14-ih dneh pa boš popolnoma obvladal gradivo, ki je predvideno za eno leto tečaja.* Ne zgubljaj časa na večmesečnih tečajih in inštrukcijah, temveč naroči Lernelingu knjigo in v 14-ih dneh govori nemško!*
Kaj lahko naredim, če pri učenju naletim na težavo?
Če imaš pri uporabi Lernelingu knjige kakršnekoli težave ali dvome, se lahko obrneš na našo podporo uporabnikom. Izkoristi priložnost, da se naučiš nemščine - naroči Lernelingu takoj!*
Zakaj je Lernelingu knjiga tako učinkovita?
Lernelingu knjiga je izjemno učinkovita in deluje v 3 fazah: premaga pomanjkanje motivacije, stimulira možgane in poveča pomnjenje do 5 krat in avtomatično pospešuje učenje tujega jezika.* Zaradi teh lastnosti je idealna za ljudi, katerim manjka motivacije ali pa počasneje pomnijo. Z aktiviranjem možganskih celic, bo vplivala na izboljšanje spomina in počasnejše pozabljanje naučenega. Zahvaljujoš temu sistemu Lernelingu knjige lahko v samo 14-ih dneh obvladaš nemščino!*
Ali je Lernelingu enostavna za uporabo?
Da, Lernelingu knjiga je več kot enostavna in lahko jo uporabljajo prav vsi. Vse, kar je potrebno je, da jo naročiš. Svoj primerek boš dobil samo s klikom na en gumb. In to je vsa znanost. Ne obstaja lažji in hitrejši način učenja nemščine. Naroči Lernelingu takoj!
Kdo mi jamči, da se bom s Lernelingu knjigo naučil nemščine?
Vsak kupec dobi posebno 44- dnevno garancijo, na katero se lahko zanese v primeru nezadovoljstva. Če v roku garancijskega obdobja ne obvladaš osnov nemščine, ti bomo vrnili celoten znesek nakupa. Brez vprašanj ti bomo vrnili denar na tvoj bančni račun. Ravno zaradi tega nimaš česa izgubiti, svetujemo ti, da še danes naročiš Lernelingu knjigo in prejmeš dodaten popust!

​Posebna garancija:​ Če v roku 44-ih dni, s pomočjo Lernelingu knjige, ne obvladaš osnov nemščine, ti bomo povrnili celoten znesek nakupa na tvoj bančni račun.

P.S.

Ne pozabite, da vam samo knjiga Lernelingu omogoča, da osvojite do 200 novih nemških besed na dan.* Uporabljajte to odlično metodo v kombinaciji z video lekcijami, ki jih ob naročilu knjige dobite povsem BREZPLAČNO, in se le v 30 dneh naučite nemščine.*P.P.S.

Zaradi neverjetne učinkovitosti Lernelingu knjige, je zanimanje veliko. Zato ti svetujemo, da naročiš takoj in izkoristiš akcijsko ceno. Že jutri se bo ta fantastičn knjiga prodajala po polni ceni. 99% naših kupcev se je uspelo naučiti nemščine in se osvoboditi blokad med pogovorom. Zato je zelo pomembno, da si zagotoviš svoj primerek knjige še danes, da bi že jutri pričel s procesom učenja nemščine. Glede na to, da Lernelingu daje hitre rezultate, ti svetujemo, da jo naročiš čimprej!Odajam naročilo, prosimo, počakajte!
Kam naj vam pošljemo
vaše naročilo?
PS: Zagotavljamo vam dobavo naslednji delovni dan
1 x - 79.98 -50% 39.99 € + poštnina
1 x - 79.98 -50% 39.99 € + poštnina
2 -> 79.98 -33% 60.00 € + poštnina

Z oddajo naročila se strinjam s plačilom.

Plačilo po povzetju
Št. izdelkov na voljo po subvencionirani ceni:
11
Zadnji nakup
opravljen:
100% varen nakup
Klikni tukaj in se nauči nemščine v samo 14-ih dneh s Lernelingu knjigo!

Tvoje naročilo je varno pred korono!

Pri pakiranju izdelka uporabljamo maske za obraz in zaščitne rokavice.

Redno razkužujemo roke, pakete, skladišča in druge prostore.

Naši kurirji omogočajo varno in brezkontaktno dostavo.

x
*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.
Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, e-mail: [email protected] Izdelek: Lernelingu